Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimecres, 01 de juliol de 2015

El Banc de Sang a Eivissa es trasllada a Can Misses

Dijous que ve 2 de juliol s'obriran les portes del nou centre de donació de sang

La nova seu del Banc de Sang a Eivissa disposarà d'un local més ampli i còmode per atendre a les persones que acudeixin a donar i comptarà amb més facilitats per aparcar. Estarà obert tots els dijous en horari de matí i tarda (de 10 a 14 i de 17 a 21 hores) sent la primera campanya dijous que ve 2 de juliol.
El passat any 2014, al centre de donació del carrer Canàries que es trasllada aquest dijous, es van organitzar 64 campanyes en les quals es van atendre a 2.784 persones i es van realitzar 2.399 donacions de sang. 153 persones van donar sang per primera vegada. El municipi d'Eivissa compta amb una taxa de 51,7 donacions per cada mil habitants sent la del conjunt de Balears de 35.
La Fundació Banc de Sang i Teixits dels Illes Balears (FBSTIB) és el Centre de Transfusió de referència de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. El Banc de Sang s'encarrega de totes les etapes de la donació de sang des de planificar les campanyes de donació, convocar a les persones per a la donació de sang i promocionar la donació en l'àmbit regional. A més de processar, analitzar i distribuir els diferents components sanguinis i hemoderivados als centres sanitaris que ho sol·liciten, a més de vetllar per la seguretat transfusional i de la recerca orientada a la millora de l'atenció i seguretat de pacients i donants.

web del donant www.donasang.org

web corporativa www.fbstib.orgContacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal