Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dijous, 21 de maig de 2015

L'Aquarterament Militar “Jaime II” organitza una nova campanya

Des de fa més de 23 anys, els militars de “Jaime II” recolzen activament la donació de sang.

Aquest rècord es va aconseguir al setembre de 2014 on 157 persones van donar sang. El personal de l'aquarterament va tornar a superar el record el passat mes de febrer amb 168 participants en una sola jornada de donació. Demà, divendres 22 de maig, el personal de la Base Jaime II ha organitzat una nova campanya de 08:30 a 13:30h.

Per aconseguir aconseguir un major nombre de donacions a l'any, s'han proposat organitzar campanyes mensuals per augmentar la seva implicació amb la donació de sang i augmentar el nombre de donacions anuals que aportaran al sistema sanitari balear.

Des de fa més de 23 anys, els militars de “Jaime II” recolzen activament la donació de sang.

La Fundació vol agrair la implicació de tots els comandaments militars en aquesta campanya que suposa una gran ajuda per aconseguir atendre a tots els hospitals de la Comuidad Autònoma.

La sang no es pot fabricar i només es pot obtenir d'altres persones, mitjançant donacions. Per això, els donants tenen un paper molt important.
Col·labora amb nosaltres. Organitza una campanya de donació

Per què donar sang?
La donació de sang és un acte voluntari i de caràcter altruista d'ajuda als altres. Té una durada de 20 o 30 minuts i ofereix a canvi tota una vida a les moltes persones malaltes que necessiten sang per als seus tractaments (intervencions quirúrgiques, transplantes, accidents, malalties, tractaments oncològics, entre uns altres).
La sang és imprescindible i molts malalts necessiten les transfusions per viure, i sense elles no podrien seguir endavant. Qualsevol persona sana, entre 18 i 65 anys i que pesi més de 50 quilos pot donar sang. Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal