Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimarts, 21 d'abril de 2015

Agroilla renova el seu compromís amb els donants de sang

Agroilla regala fruita que està a disposició dels donants de sang durant el refrigeri, la ultima passa en el procés de donació de sang.

Avui, dimarts 21 d’abril, el gerent de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB), César Vicente Sánchez i el Sr. Guillem Adrover, gerent d’Agroilla han signat un conveni de col•laboració entre ambdues institucions.

Amb aquesta signatura Agroilla es compromet a renovar la col•laboració que va començar al any 2010. Agroilla duu cinc anys oferint un aliment saludable a totes les persones que acudeixen a donar sang per recuperar-se després del seu acte altruista.

A la signatura han estat acompanyats per l’Associació de Donants de Sang de Mallorca, Llorenç Vallori i Ramon Piña, que ajuden al transport de la fruita i l’atenció als donats de sang.

Amb aquesta signatura Agroilla es compromet a renovar la col•laboració que va començar al any 2010. Agroilla duu cinc anys oferint un aliment saludable a totes les persones que acudeixen a donar sang per recuperar-se després del seu acte altruista.

La donació de sang és un acte solidari que precisa de gent major de 18 anys, que pesi més de 50 kilos i que gaudeixi de bona salut. Cada dia, Balears necessita que més de 200 persones donin sang per cobrir les necessitats hemoteràpiques de les illes. Gràcies a la col•laboració d’aquestes persones es realitzen intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, s'atenen a ferits en accidents de trànsit i es salven vides.

Agroilla, dins del seu programa de Responsabilitat Corporativa disposa d'una dotació d'aliments per a donacions a ONGs i altres organismes amb l’objectiu de distribuir aliments saludables i hàbits sans. El Banc d’Aliments i la Fundació Barceló (projecte Alisol) són alguns exemples d'empreses que reben l'ajuda d’Agroilla.

Fundada i dirigida pels seus socis agricultors mallorquins, Agroilla conrea 650 hectàrees dels paisatges de la illa, situant-se així com primer productor local i distribuïdor hortofructícoles, al mercat de Balears. Agroilla destaca per la seva implicació en tota la cadena alimentària, des de la llavor i la seva sembra. Porta ja anys conreant sota les normes de producció integrada (respectuoses amb el medi ambient), transformant els productes segons les necessitats del mercat (calibrat, envasat i IV gamma), fins a la comercialització i distribució. La missió de l'empresa és oferir el màxim frescor a tots els seus clients, des de grans superfícies o cadenes hoteleres i majoristes, fins a grans o petites fruiteries proveint així gran part del territori Mallorquí i Menorquí (Agromenorca). En la seva lluita per la sobirania alimentària, Agroilla dóna prioritat al cultiu local, que complementa amb gènere nacional.

El Banc de Sang de la FBSTIB és responsable d’atendre les necessitats de sang de Balears, la promoció i la planificació de la donació de sang, del processament, fraccionament en diferents components sanguinis i la conservació, el correcte subministrament de sang a tots els hospitals de la Comunitat, de la seguretat transfussional, de la investigació orientada a la millora de l'atenció a pacients i donants.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal