Notícies

Tornar al llistat de notícies

Divendres, 20 de febrer de 2015

L'Aquarterament Militar “Jaime II” espera superar el seu rècord de donacions

Des de fa 23 anys, els militars de l'aquartelament “Jaime II” recolzen activament la donació de sang.

El passat mes de setembre de 2014, en la primera campanya, van participar 201 persones i es van aconseguir 157 donacions de sang, el major nombre en la història de la base militar. 39 persones van donar sang per primera vegada.

Per aconseguir un major nombre de donacions el personal de l'Aquarterament Jaime II s'ha implicat al màxim procurant involucrar a tots els comandaments perquè donin en el saló d'actes avui divendres 20 de febrer de 08:00 a 14:30. Base Jaime II

Des de fa 23 anys, els militars de l'aquartelament “Jaime II” recolzen activament la donació de sang. En aquest temps han col·laborat amb 2.871 donacions de sang.

La Fundació vol agrair la implicació de tots els comandaments militars en aquesta campanya que suposa aconseguir en un sol matí la quantitat de donacions que Balears necessita en un sol dia. La sang no es pot fabricar i només es pot obtenir d'altres persones, mitjançant donacions. Per això, els donants tenen un paper molt important.
A l'any, la Fundació Banc de Sang i Teixits organitza més d'1.600 campanyes per aconseguir proveir a tots els hospitals i clíniques de les illes.

Per què donar sang?
La donació de sang és un acte voluntari i de caràcter altruista d'ajuda als altres. Té una durada de 20 o 30 minuts i ofereix a canvi tota una vida a les moltes persones malaltes que necessiten sang per als seus tractaments (intervencions quirúrgiques, trasplantaments, accidents, malalties, tractaments oncològics, entre uns altres).
La sang és imprescindible i molts malalts necessiten les transfusions per viure, i sense elles no podrien seguir endavant. Qualsevol persona sana, entre 18 i 65 anys i que pesi més de 50 quilos pot donar sang. Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal