Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dilluns, 1 de juliol de 2013

Campanya “A l'estiu dóna sang i #Salva3Vides”

300 oportunitats per donar sang aquest estiu a Balears

La donació de sang no descansa per vacances. Per aquesta raó, la Fundació Banc de Sang i Teixits dels Illes Balears (FBSTIB) recorda que és vital comptar amb l'ajuda de persones mitjançant la donació de sang per garantir l'assistència dels pacients i accidentats a les nostres illes durant el període estival. Tots els grups sanguinis són necessaris.

En Balears la població augmenta en l'època estival gràcies al turisme. Per l'altre costat, les donacions de sang disminueixen. Necessitem mantenir les reserves per atendre a tots els hospitals de les illes.

Per recordar a la població que acudeixi a donar sang en els mesos de juliol i agost, la FBSTIB ha preparat una campanya digital sota el lema “A l'estiu dona sang i #Salva3Vides” que difondrà en webs, xarxes socials i correus electrònics. L'objectiu de la campanya és que la gent done sang abans d'anar-se o durant les seves vacances.

La donació de sang és un acte voluntari i de caràcter altruista que té una durada de 20 o 30 minuts i ofereix a canvi tota una vida a les moltes persones malaltes que necessiten sang per als seus tractaments com a intervencions quirúrgiques, trasplantaments, accidents, malalties i tractaments oncològics, entre uns altres.

La sang no es pot fabricar i solament pot obtenir-se d'altres persones, mitjançant donacions. D'aquí, que els donants tinguin un paper tan important. Qualsevol persona sana, entre 18 i 65 anys i que pesi més de 50 quilos pot donar sang.

Uneix-te a una de les campanyes de donació de sang d'estiu

La Fundació Banc de Sang i Teixits, amb la col•laboració de les associacions de donants de sang, ha organitzat per als mesos de juliol i agost 300 campanyes de donació de sang a les illes. Consulta-les en la web: donasang.orgContacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal