Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dilluns, 24 de juny de 2013

La FBSTIB rep el premi nacional a la millor comunicació a l’àrea promoció de la donació

La Fundació Banc de Sang i Teixits dels Illes Balears (FBSTIB) ha rebut el premi a la millor comunicació a l’àrea de organització, gestió i promoció, otorgat per la Societat Espanyola de Transfusió Sanguínia en el XXIV Congrés anual

La comunicació guardonada ha estat “En busca de la convocatoria perfecta” que ha suposat una millora en la comunicació amb les persones que donen sang i un estalvi del 60% en dos anys del cost de la convocatòria. Per fer més eficient les invitacions a donar sang, s’ha analitzat la base de dades de donants, s’ha afinat en els criteris de selecció de donants, s’ha millorat la informació donada i s’actualitzat les formes de comunicació.

En aquest congrés, la FBSTIB va estar seleccionat per presentar tres comunicacions orals i dos comunicacions en format póster. Les comunicacions orals varen ser “En busca de la convocatoria perfecta” i “Una página web especializada en donación de sangre”. Els pósters duien com títol “Diez palabras valen más que una imagen”, “¿Por qué no vuelven los donantes?” i “Cómo conseguir nuevos donantes de aféresis: promoción directa versus indirecta”. A més a més, la FBSTIB es va presentar al premio de promoció amb la campanya “Tots Donam Una Mà” al ens públic de radiotelevisió a les Illes Balears, IB3.

Recolliren el premi membres del Departament de Comunicació i Màrqueting de la FBSTIB durant el sopar de clausura del Congrés, que reuneix professionals nacionals i internacionals involucrats en la donació i la transfusió de sang.
Adjuntem fotografies de Toni Martorell i Eva Gómez que varen rebre el premi i d’Eva Gómez durant la seva exposició del treball premiat.
És la segona vegada que la FBSTIB rep aquest guardó. La primera vegada va ser al 2003 al congrés de la SETS a Granada. La FBSTIB també ha rebut fins a tres premis Gota de Plata de la SETS a les millors campanyes de promoció al 2006, al 2011 i al 2012.
Cada any la Societat Espanyola de Transfusió Sanguínia lliura els premis a les millors comunicacions que es presenten a cada congrés.


 Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal