Testimonis

Tornar al llistat de testimonis

26 de setembre de 2017

"La imatge de la formiga va ser com veure un reflex de mi mateixa"

“Ho sento i em fa sentir bé”, afirma somrient Isidra Escribano, agent de la Policia Local de Palma i donant de sang des de fa gairebé quatre dècades.

 Isidra va visitar divendres passat les instal·lacions de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears per mostrar el seu suport a la nova campanya de promoció de la donació de sang.

 L'agent de la Policia Municipal va explicar que la imatge de la formiga li va cridar l'atenció des del primer moment perquè es va sentir plenament identificada amb ella i amb la idea del treball en equip que representa.

 “Va ser com veure un reflex de mi mateixa”, va explicar il·lusionada.

 A més, va voler felicitar personalment al Banc de Sang per la labor que fa i portar-se uns posters de la campanya per promocionar la donació de sang entre els cossos de seguretat.

 A nivell personal Isidra està molt compromesa amb la causa, va començar a donar quan va complir els 18 anys perquè sentia que era el que havia de fer. En el seu perfil de whatsapp pot llegir-se: “Jo dono amor, i tu?". D'aquesta manera, pretén conscienciar als seus coneguts perquè s'animin a donar sang.Altres testimonis

Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2019 | Informació legal