Testimonis

Tornar al llistat de testimonis

Dimarts, 5 de juliol de 2011

Donar sang per primera vegada

Maria Maya tenia ganes de donar sang quan complís 18 anys (al maig) i ho ha fet un cop acabats els exàmens de selectivitat.

"Ha estat una experiència bona i em sento molt bé", ens comenta.

Jove i molt ben informada

Maria ha decidit donar sang de forma voluntària i altruista i sobretot de fomar decidida i conciencida. Maria sabia, abans de donar sang, que amb la seva donació se salvaran 3 vides. A més de demanar en el seu entorn, s'ha informat a través d'aquesta pàgina web de tot el relacionat amb l'ajuda que ha prestat avui donant 450cc. de la seva sang i el seu temps.

I té tota la raó. I és que, un cop donada la sang, s'analitza i es separa en tres components sanguinis (plasma, plaquetes i plasma) per distribuir-los als hospitals on estan a punt per transfondre segons la necessitat de cada pacient.

El seu pare, el seu millor exemple

El pare de Maria fa anys que dóna sang. Sens dubte , ha estat molt bon exemple per a ella. Maria ens comenta que ell està molt orgullós que avui ella hagi vingut a donar sang amb tanta decisió.

Ajudar és una manera de viure que han sabut transmetre ia la qual es vol dedicar Maria en el futur i que pesa en l'hora de triar una carrera universitària.

"Alguna vegada ho podem necessitar nosaltres"

Maria és conscient de la necessitat que la població doni sang i li agradaria transmetre als altres que la punxada ha estat com el d'una analítica i que tots hauríem provar-ho. "No sabem si alguna vegada ho podem necessitar" .

Sens dubte, molts dels pacients que han rebut alguna vegada una transfusió li donarien la gràcies per tan bonic gest que ja està pensant a repetir.María Maya tenía ganas de donar sangre cuando cumpliese 18 años

María Maya tenía ganas de donar sangre cuando cumpliese 18 años

Altres testimonis

Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2019 | Informació legal