Notícies

Tornar al llistat de notícies

Jueves, 11 de julio de 2019

Participa en el calendari "Dóna Sang 2020": Amb petits gestos cream un món millor

El Banc de Sang cerca col·laboradors que enviïn fotografies dels moments que per a ells mouen el món

1. Participants

Per a qualsevol persona, amb coneixements de fotografia o sense, sigui donant de sang o no i que disposi de càmera fotogràfica, smartphone o tablet. També pots participar si t'agrada combinar la fotografia amb el dibuix.

2. Tema: Amb petits gestos cream un món millor

Són les petites coses les que mouen el món. I és que a vegades fa falta molt poc per a marcar la diferència. Ajudar a travessar el carrer a qui ho necessita, preocupar-te per un veí, carregar les bosses d'una persona major, agafar la bici en comptes del cotxe, comprar en el comerç del teu barri, menjar sa, recollir els plàstics de la platja, tancar el grifo mentres et fas les dents netes, cuidar dels animals. Petits gestos que milloren la vida dels altres. Que, com la donació de sang, et fan ser millor. Perquè ajudes a canviar la vida de persones que esperen la seva transfusió. et necessiten per a recuperar l'esperança de viure i la felicitat dels familiars i amics que li envolten.

Envia'ns una foto que mostri el que són per a tu aquests moments i gestos amb els quals cream un món millor. Utilitzarem les més destacades per a crear el calendari de Dóna Sang 2020. El nostre objectiu és recordar el que realment és important en la vida i ajudar aquells que estan passant per una situació difícil, com les persones que necessiten transfusions de sang. Ens ajudes?

3. Requisits de participació

Per poder participar hauràs d'enviar les teves fotografies abans de l'1 de setembre (23:59 h) al correu electrònic calendario2020@fbstib.org indicant: - Nom i Cognoms - NIF - E-mail de contacte.

Si resultes ser un dels triats et sol·licitarem adreça postal i telèfon de contacte.

Cada participant podrà presentar un màxim de 2 fotografies.

Les fotografies han de ser inèdites i originals. Si els drets de propietat intel·lectual de la fotografia no pertanyen íntegrament al participant, no s'admetran.

Els drets d'ús, difusió, distribució, exhibició, exposició, comunicació pública, divulgació i reproducció de les fotografies presentades pertanyeran a l'autor.

L'autor de la fotografia autoritza al Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (BSTIB) la utilització de la seva fotografia per elaborar el calendari anual de divulgació i promoció de la donació de sang.

Per a les fotografies en què apareguin persones recognoscibles, els concursants hauran de tenir autorització d'aquestes.

El BSTIB es reserva el dret a demanar una carta signada per aquestes persones, autoritzant l'ús de la seva imatge, que el participant haurà de presentar en cas de ser un dels guanyadors.

L'entitat queda exempta de responsabilitat pel contingut publicat pels seus participants, en termes de drets d'imatge.

Una vegada que rebem les teves fotografies, ens encarregarem de revisar que compleixen els requisits mínims; posteriorment seran pujades a la web de Google Drive http://bit.ly/participantes_calendario2020 i els finalistes en la secció Notícies de www.donasang.org

Et preguam paciència, tard o prest apareixeran. Si en 7 dies no han aparegut, posa't en contacte amb nosaltres.

4. Requisits tècnics de l'obra

Format .jpg

Qualitat mínima 300 dpi (qualitat d'impressió)

Resolució mínima 1600 x 1200 o similar

Pes mínim per arxiu 2 MB.

S'accepten retocs fotogràfics globals que tinguin per objecte la millora de la seva qualitat visual, tonal, cromàtica o definició (correcció de lent, ajustos de nivells o corbes, certs ajustos de saturació, eliminació de soroll, ajustos de nitidesa, etc.)

5. Elecció

A partir de l'1 d'octubre, d'entre totes les fotografies rebudes s'escolliran 12 finalistes. La publicació d'aquests es farà a la web en la secció Notícies Participants calendari! i a les xarxes socials.

Els 12 finalistes rebran un detall com a agraïment a més de l'orgull de veure la seva foto publicada al calendari.

6. Jurat

El jurat estarà format per professionals del banc de sang del BSTIB.

7. Acceptació

La simple participació suposa l'acceptació d'aquestes bases íntegrament. El BSTIB es reserva el dret de modificar les condicions del present concurs a qualsevol moment, i fins i tot d'anul·lar-ho o deixar-ho sense efecte, sempre que concorri causa justificada per a això. En tot cas, es compromet a comunicar per aquesta mateixa via les bases modificades, o si procedeix, l'anul·lació del concurs en el seu conjunt, de manera que tots els participants tinguin accés a aquesta informació.

8. Protecció de dades

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem:

  • Responsable del tractament: BANC DE SANG I TEIXITS DE LES ILLES BALEARS (BSTIB)
  • Finalitat: les dades facilitades pels concursants a la plataforma seran únicament utilitzades per a finalitats derivades de la participació. La seva imatge podrà ser comunicada, en cas de donar el seu consentiment, per a promoció del calendari. La resta de dades personals, no seran utilitzades per a finalitats publicitàries, ni es farà un us fora del especificat en el present document.
  • El tractament està basat en el consentiment del participant.
  • Termini de conservació: fins la finalització del concurs per tots els participants i fins dos anys, en cas de resultar guanyador per poder gestionar adequadament, qualsevol comunicació.
  • Les seves dades no seran comunicades a tercers, excepte obligació legal en contrari.
  • Pot sol·licitar els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat, a través del correu electrònic ejercicioderechoslopd@fbstib.org o per escrit a la següent direcció postal: Calle Rosselló i Cazador, 20, Palma de Mallorca (Illes Balears). L’informam que pot interposar una reclamació a través de la seu electrònica de l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades.

9. Contacte

Per a qualsevol dubte, suggeriment o reclamació els concursants hauran de dirigir-se a nosaltres a través del correu electrònic calendario2020@fbstib.org

10. Conclusió

Esperem que gaudis i participis! T'esperam.

Recorda que la nostra intenció primordial és promocionar la donació de sang entre la població balear.

Fins aviat!Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2020 | Informació legal