Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dijous, 9 de maig de 2013

Ensenyem la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB)

La FBSTIB ofereix visites per a adults i estudiants majors de 13 anys. El 2013 s'ha adequat un nou espai amb millor accessibilitat i espai per a les visites.

Es projecta una vídeo que informa sobre les característiques de la sang, les seves funcions, determinació del grup sanguini, requisits per ser donant de sang, el procés de donació, fraccionament, emmagatzematge i destí de les donacions de sang i les causes per les quals es pot necessitar una transfusió. S'exposen les activitats realitzades al Banc de Teixits i de Llet Materna.

Després del vídeo, es poden veure mostres de sang i teixits a través de microscopis i mostres de llet materna, teixit ocular i osteotendinós.

Es visiten les instal•lacions per conèixer com es fracciona, analitza i s'emmagatzema les unitats aconseguides de cada donació de sang.

L'objectiu és que els visitants coneguin la institució i la tasca darrera de cada donació de sang i teixits.

Per concertar una visita envia un email a: infodonant@fbstib.org o truca al Departament de Promoció al 971764433, indicant-nos el nom del centre, data i hora sol • licitada, nombre aproximat de persones en el grup (màxim 25) i un número de telèfon de contacte. La durada de la visita és d'una hora i mitja, aproximadament.

Si has visitat en alguna ocasió el Banc de Sang i Teixits, sol • licitem la teva ajuda emplenant una breu enquesta de 6 preguntes en el següent enllaç:


http://es.surveymonkey.com/s/VISITESContacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal