Notícies

Tornar al llistat de notícies

Divendres, 15 de març de 2013

La UIB acull la 4ª Marató de Donació de Sang al campus universitari

La iniciativa de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears i l’Associació de Donants de Sang de Mallorca cerca implicar la comunitat universitària en la donació de sang

La Universitat de les Illes Balears col·labora amb la quarta Marató de Donació de Sang al campus universitari, que tindrà lloc del 18 al 22 de març de 2013.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada per la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears amb la col·laboració de l’Associació de Donants de Sang de Mallorca i cerca implicar la comunitat universitària en la donació de sang, i donar a conèixer la importància de la donació de sang per salvar vides, com també augmentar el nombre de donacions, captar nous donants i fidelitzar els que ja ho són.

La UIB va assolir el curs 2011-12 un record històric, amb la participació més gran des de l'any 1991. En les campanyes de donació que varen tenir lloc el curs passat hi participaren 884 persones, s’aconseguiren 719 donacions de sang, i 275 membres de la comunitat universitària donaren sang per primera vegada a la UIB. A més, la Marató de donació de sang a la UIB va ser guardonada l’any 2012 amb el Premi Nacional per la millor campanya de promoció de la donació de sang a Espanya atorgat per la Societat Espanyola de Transfusió Sanguínia (SETS).

On ens trobaràs aquests dies de marató?

Dilluns, 18 de març
Edifici Guillem Cifre de Colonya
De 10 a 19 hores


Dimarts, 19 de març
Edifici Mateu Orfila i Rotger
De 10 a 19 hores


Dimecres, 20 de març
Edifici Gaspar M. de Jovellanos
De 10 a 19 hores


Dijous, 21 de març
Edifici Guillem Cifre de Colonya
De 10 a 19 hores


Divendres, 22 de març
Edifici Arxiduc Lluís Salvador (Escola d’Hoteleria)
De 10 a 14.30 hores

Un treball de tots
Per organitzar aquesta activitat ha estat imprescindible la implicació dels òrgans rectors i tots el departaments de la UIB, de Serveis Ferroviaris de Mallorca (informació als vagons i estacions del metro), del’EMT (informació a la línea 19) i de l’Escola d’Hoteleria (entrepans per després de la donació de sang). També col·laboren persones que ja han donat sang qualque vegada a la UIB. Internet i les xarxes socials ens faciliten difondre aquesta informació entre la població universitària.

Com ja sabeu, fan falta 200 donacions de sang diàries a Balears. Al enllaç trobareu material divulgatiu:

Material promocional de la 4ª Marató de Donació de Sang a la UIBContacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal