Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dilluns, 11 de juny de 2012

La Fundació Banc de Sang i Teixits dels Illes Balears rep el premi a la millor campanya de promoció de la donació

La Fundació Banc de Sang i Teixits dels Illes Balears (FBSTIB) ha rebut el premi Gota de Plata 2012 a la millor campanya de promoció de la donació de sang, otorgat per la Societat Espanyola de Transfusió Sanguínia en el XXIII Congrés anual

La campanya guardonada ha estat “Tu decideixes. Dóna sang” per a les maratons de donació de sang a la Universitat dels Illes Balears.


El missatge de la campanya cercava la implicació dels joves i la imatge va ser triada a través d’una enquesta entre els donants de sang de la UIB.


Aquesta campanya ha aconseguit que el curs 2011-2012 la participació hagi estat de 884 persones. En total es feren 719 donacions, i 275 membres de la comunitat universitària donaren sang per primera vegada a la UIB. Així, s’han obtengut un 72,4 % més de donacions i un 87 % més de donants nous que el curs anterior. Aquestes xifres constaten que s’ha assolit un rècord històric: la major participació des de l’any 1991.


L’èxit ha estat gràcies a la implicació de molta de gent i d’institucions, entre les quals s’ha de fer un esment especial a tots els estaments de la UIB, SFM i l’EMT en la difusió de la cartelleria i les falques en les instal•lacions universitàries i en els mitjans de transport que arriben a la UIB.


Recolliren el premi membres del Departament de Comunicació i Màrqueting de la FBSTIB durant el sopar de clausura del Congrés, que reuneix professionals nacionals i internacionals involucrats en la donació i la transfusió de sang.


És la tercera vegada que la FBSTIB rep aquest guardó. La primera vegada va ser el 2006 per un videojoc creat per conèixer els components de la sang, i la segona vegada, l’any passat per un gran joc de taula humà, Gota a Gota, similar al joc de l'oca.


Cada any la Societat Espanyola de Transfusió Sanguínia lliura els premis Gota de Plata, que són esments honorífics concedits a les millors accions encaminades a la promoció de la donació de sang.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2021 | Informació legal