Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimarts, 16 de maig de 2023

El Banc de Sang canvia la seva plataforma de cita prèvia

Es precisen donacions de tots els grups sanguinis, amb especial urgència A+, O+, A- i O-.

El Banc de Sang es complau anunciar una millora en la seva plataforma de cita prèvia, que beneficiarà tant als donants de sang com a la gestió interna. Aquesta millora té com a objectiu principal proporcionar una experiència més fluïda i eficient per a aquells que desitgin donar sang, així com optimitzar la gestió de les cites al Banc de Sang.

La nova plataforma de cita prèvia, ha estat dissenyada perquè els donants puguin seleccionar fàcilment la data i l'hora més convenient per a realitzar la seva donació. En fer-ho, podrà conèixer quantes cites queden disponibles.

Entre les millores clau de la nova plataforma s'inclou un sistema que permetrà que els donants puguin gestionar les seves cites modificant-les o anul·lant-les quan ho precisin. A més, disposa d'un sistema de notificacions automàtiques, que enviarà recordatoris als donants sobre les seves cites programades. Finalment, les persones que no acudeixin a la seva cita rebran una enquesta per obtenir més informació sobre com millorar el sistema de cita prèvia.

Actualment, el 30% de les cites programades no acudeixen a donar, per la qual cosa s'espera que el canvi contribueixi a minimitzar les cancel·lacions i assegurar una major assistència.

Les reserves del Banc de Sang estan per sota d'un nivell òptim. A dia d'avui hi ha disponibles 522 unitats de glòbuls vermells quan les reserves necessàries per atendre correctament als pacients a les Balears són de 1.000 unitats. Per aquesta raó, aprofitam aquesta ocasió per fer una crida a la població perquè acudeixi a donar sang. Es precisen donacions de tots els grups sanguinis, amb especial urgència els grups A+, O+, A- i O-. 

Accedeix a CITA DONA SANG des d'aquí.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal