Notícies

Tornar al llistat de notícies

08-10-2018

Prop de 500 persones van participar en la setmana de donació de sang de la UIB

 La setmana de donació de sang de la UIB va aconseguir que 476 persones s'acostessin a donar sang de forma solidària, la qual cosa suposa un augment en la participació de gairebé un 50 % respecte a la mateixa campanya d'octubre de l'any passat.

De l'1 al 5 d'octubre, la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) va organitzar una campanya intensiva de donació de sang en la UIB amb l’objectiu d’acostar el món de la donació a la població universitària per augmentar el nombre de donants de sang.

De dilluns a divendres, els autobusos del Banc de Sang van estar situats en diferents punts del campus universitari per facilitar la donació entre els més joves, la qual cosa va ajudar a aconseguir que 112 persones donessin sang per primera vegada.

Resultats

Repte 5.000

El dijous 4 la UIB es va sumar al #Reto5mil, una iniciativa promoguda per la Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables (REUS), la UIB i la FBSTIB.

L'objectiu d'aquest repte, en el qual van participar 14 comunitats autònomes, consistia a aconseguir 5.000 donacions de sang en un dia. Les Illes Balears van aconseguir un total de 134 donacions en els cinc punts de donació adscrits al repte.

Concurs Dona Sang

Una de les novetats d'aquest any ha estat la publicació a les xarxes socials de la FBSTIB del concurs Dona Sang.

Amb aquesta iniciativa la fundació ha aconseguit que fossin els propis estudiants els que animessin als seus companys a donar per mitjà de la superació de proves amenes relacionades amb la donació de sang.

Els vídeos poden veure's en els seus comptes de Twitter (@donasangbalears), Facebook (@fundaciobancdesangiteixits) i Instagram (@donasangbalears).Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2021 | Informació legal