Notícies

Tornar al llistat de notícies

17-05-2018

105 persones es van oferir a donar sang en la campanya intensiva de donació de Son Llàtzer

La campanya intensiva de donació de sang organitzada per l'Hospital Son Llàtzer i la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) celebrada ahir a l'hospital va aconseguir que 105 persones s'oferissin a donar sang.

Durant onze hores el personal de l'hospital i les persones alienes al centre van poder donar sang en dos autobusos situats en Consultes Externes i a la zona d'Hospitalització.

Objectiu de la campanya

L'objectiu de la campanya intensiva de donació de sang consistia en implicar a la part de la població que coneix de primera mà la importància de la donació de sang: professionals sanitaris, personal de l'hospital i familiars dels pacients, en el món de la donació.

La donació de sang és vital perquè el sistema sanitari funcioni i perquè el Banc de Sang pugui atendre correctament les demandes hospitalàries, ja que “els quiròfans no poden parar-se per falta de sang”, explica el gerent de l'Hospital Son Llàtzer, Francisco Marí.

Resultats

La campanya intensiva de donació va aconseguir que 71 persones donessin sang i que 27 ho fessin per primera vegada.

Agraïments

La FBSTIB vol agrair a tot el personal de l'Hospital Són Llàtzer la seva gran implicació en la campanya de donació i la seva solidaritat, ja que una gran part dels treballadors de l'hospital es va oferir a donar sang.

La institució balear agraeix a l’associació Sonrisa Médica l’actuació que van oferir els seus pallassos per animar a donar a la població.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2021 | Informació legal