Notícies

Tornar al llistat de notícies

05/02/2018

Els jugadors del RCD Mallorca promocionen la donació de sang en col·laboració amb la FBSTIB

 Els jugadors del RCD Mallorca van sortir ahir al camp de joc amb una pancarta que promociona la donació de sang per incentivar la donació entre l'afició mallorquinista.

Aquesta acció està emmarcada en la campanya de col·laboració entre la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) i la Fundació Reial Mallorca.


Les dues institucions han acordat una sèrie d’iniciatives en les quals estan implicades tant la directiva, com els jugadors i l'afició, per aconseguir augmentar el nombre de donants de sang, ja que menys del 2 % de la població sana de Balears dona sang.


Abans que comencés el partit contra l'Ontinyent, els companys de la FBSTIB van repartir un total de 3.000 fullets als afeccionats en els quals s'explicava la destinació de les donacions de sang, els requisits per donar i la ubicació dels diferents punts de donació.


A més, en els dies previs a la trobada esportiva, la Fundació Reial Mallorca va penjar a les seves xarxes socials un vídeo protagonitzat per alguns jugadors de l'equip en el qual incitaven a la població a donar sang.

Entre les accions previstes per conscienciar a la penya mallorquinista de la importància de la donació de sang, estan el repartiment de fullets informatius sobre el procés de donació, la difusió de missatges sobre la donació de sang a les xarxes socials i pàgina web de la Fundació Reial Mallorca i l'enviament de correus electrònics en els quals s'anima a donar a totes les penyes mallorquinistes.


Requisits per donar sang


Per mitjà de totes les accions conjuntes amb la Fundació Reial Mallorca, la FBSTIB vol fer una crida a la població perquè acudeixi a donar sang a qualsevol dels seus punts de donació, ja que després de les festes nadalenques els quiròfans i centres hospitalaris tornen a estar a ple rendiment i molts pacients necessiten transfusions de sang.


Els requisits per donar sang són molt senzills, n'hi ha prou amb gaudir d'una bona salut, tenir entre 18 i 65 anys i pesar més de 50 quilograms.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2021 | Informació legal