Notícies

Tornar al llistat de notícies

31 d'octubre de 2017

321 persones es van oferir a donar sang en la setmana de donació de la UIB

La campanya intensiva de donació de sang que la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) va organitzar en la UIB durant la setmana passada va aconseguir que 321 persones s'oferissin a donar sang.
 

Durant cinc dies l'autobús de la institució balear es va situar enfront dels diferents edificis del campus amb l'objectiu de fomentar que estudiants, professors i personal de la universitat donessin sang i augmentar així les reserves de tots els tipus sanguinis.
 

Nous donants

La setmana de donacions en la UIB va servir per acostar la labor del Banc de Sang als joves i fer-los veure la importància que té la donació de sang en el tractament de pacients amb diferents malalties i patologies.
La campanya intensiva va aconseguir que 101 persones s'animessin a donar sang per primera vegada.
 

Reserves de sang


La FBSTIB agraeix profundament la solidaritat i la col·laboració de totes les persones que es van acostar a donar sang durant la setmana de donacions en la UIB, ja que després del pont d'octubre les reserves de tots els tipus sanguinis van estar sota mínims.


Amb aquesta campanya intensiva es va aconseguir remuntar els nivells d'alguns tipus sanguinis, per la qual cosa centenars de pacients de les Balears podran ser tractats.
Balears necessita cada dia 200 donacions de sang de tots els grups sanguinis per poder atendre les demandes dels hospitals.
 Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal