Notícies

Tornar al llistat de notícies

30 d'octubre de 2017

La FBSTIB grava un “mannequin challenge” terrorífic per augmentar les seves reserves de sang

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) ha gravat un “mannequin challenge” terrorífic amb l'objectiu d'incentivar a la població balear perquè doni sang, ja que actualment les reserves d'alguns tipus sanguinis es troben per sota del nivell òptim per cobrir la demanda diària dels hospitals.


El personal del Banc de Sang de Mallorca, caracteritzat amb diferents disfresses d'Halloween, és el protagonista del vídeo que la institució balear ha penjat al seu canal de Youtube i xarxes socials.


Amb aquesta acció, la FBSTIB ha aprofitat la celebració d'aquesta festa que cada vegada és més popular al nostre país per fer una crida d'una forma diferent i divertida i aconseguir així que la societat percebi al Banc de Sang com una institució propera i necessària per salvar vides.


El vídeo mostra a diferents personatges monstruosos fent diverses activitats a les instal·lacions del Banc de Sang, decorades amb temàtica d'Halloween, mentre alguns treballadors realitzen la seva labor amb normalitat.
 

Dades


Per poder atendre les demandes de tots els hospitals de les Illes Balears són necessàries 200 donacions diàries de sang de tots els grups sanguinis.


El compromís de la població és vital per tractar pacients de càncer i malalties hematológicas, principalment. Un 60,4 per cent dels glòbuls vermells obtinguts de les donacions es destina a aquests pacients.
 

Qualsevol persona entre 18 i 65 anys, que pesi més de 50 kg pot donar sang.
La situació de les reserves es pot consultar cada dia a la web www.donasang.org
 

Vídeo


El vídeo es pot veure en aquest enllaç https://youtu.be/CpJ2XxHlTQM
 Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2021 | Informació legal