Notícies

Tornar al llistat de notícies

2 d'octubre de 2017

Gairebé mig centenar de persones es van oferir a donar sang en la 5a Diada per la Donació de Sang

El públic va gaudir de múltiples activitats durant tot el dia

La cinquena Diada per la Donació de Sang organitzada a Mallorca Fashion Outlet dissabte passat va aconseguir que 42 persones s'animessin a donar sang. Nou d'elles van ser nous donants.

Amb aquesta iniciativa lúdica, la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears va voler donar un primer pas per conscienciar a la població balear de la importància que tenen les donacions de sang i recompensar així a les persones que, de forma altruista i solidària, es van acostar a donar.

Durant tot el dia més d'un centenar de persones van gaudir de les múltiples activitats que es van dur a terme en el recinte, com el taller de màscares, el circuit vial infantil de la Policia Local de Marratxí i la batucada de Kalemba, entre altres.

Les primeres persones que van donar sang van ser dos membres de la Colla Jove Geganters de Marratxí.  A través d'aquest gest tan solidari aquests joves van voler trencar el gel i animar als assistents al fet que donessin.

Mentre alguns pares s'acostaven a donar sang, una trentena de nens van participar en el taller de màscares i en el circuit d'educació vial organitzat per la Policia Local de Marratxí.

A les 12:00 hores el director gerent de la Fundació Banc de Sang i Teixits, Ismael, Gutiérrez; el gerent de Mallorca Fashion Outlet, Juan Góngora; l'alcalde de Marratxí, Joan Francesc Canyelles; la regidora d'Afers Socials i Educació, Aina Amengual; el regidor de Salut i Consum, Humberto López; el regidor de Seguretat Ciutadana i Participació Ciutadana, Antoni Mangiova; el regidor de Cultura i Esports, Fires i Festes, Josep Ramis, i la tècnic de l'Àrea de Salut i Consum de l'Ajuntament de Marratxí Conxa Cifre, van inaugurar l'acte.

A la tarda, el ritme de la batucada de Kalemba va fer gaudir a tots els assistents amb  una actuació inigualable. Per la seva banda, el Consell de Mallorca va desenvolupar una sèrie d'activitats infantils esportives en les quals va participar una gran part del públic i l'acadèmia de ball Top Dance va pujar la jornada a un altre nivell amb una intervenció carregada d'energia.

Agraïments

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears  vol agrair la participació en la jornada de: Ajuntament de Marratxí, Mallorca Fashion Outlet, Consell de Mallorca, Cadena SER, Agroilla, Serveis Ferroviaris de Mallorca, Policia Local de Marratxí, Kalemba i Top Dance.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal