Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dilluns, 24 d'octubre de 2016

Corre, viu i estima per la donació de sang

Del 24 al 28 d'octubre se celebrarà una intensa campanya de donació de sang a la UIB

Del 24 al 28 d'octubre se celebrarà una intensa campanya de donació de sang en la UIB.


Carrera solidària per la donació de sang el 30 d'octubre, el fermall final
Corre, viu i estima per la donació de sang
Del 24 al 28 d'octubre els estudiants i treballadors de la UIB poden aprovar l'assignatura solidària dóna sang durant SETMANA DE LA DONACIÓ DE SANG organitzada per la Fundació banc de Sang i Teixits de les Illes Balears.

  • Dilluns 24 d'octubre l'autobús de la donació de sang estarà situat enfront de l'edifici Guillem Cifre.
  • Dimarts 25 es podrà donar enfront de l'edifici Jovellanos;
  • Dimecres 26 d'octubre, enfront de l'edifici Ramón Llull,
  • Dijous 27 d'octubre, enfront de l'edifici Guillem Cifre, tots aquests dies de 10 a 19 hores.
  • Divendres 28 d'octubre l'autobús de la donació se situarà front Escola d' Hoteleria de les Illes Balears, de 10 a 15 h.

Com a fermall final i després de l'èxit de la primera edició, la Fundació Banc de Sang i Teixits organitza la "II CARRERA SOLIDÀRIA PER LA DONACIÓ DE SANG" el diumenge 30 d'octubre en la Universitat de les Illes Balears amb l'objectiu de donar major visibilitat a la donació de sang i de la importància de la implicació de tota la societat.

Inscripcions gratuïtes a www.elitechip.netCorre, viu i estima per la donació de sang. Cada dia de l'any es necessiten 200 donacions de sang de tots els grups sanguinis i només poden aconseguir-se gràcies a les donacions de persones sanes i generoses i serveixen per atendre a tot tipus de pacients i malalties com són tractaments de càncer, hemorràgies en intervencions quirúrgiques, malalties hereditàries que precisen transfusions periòdiques per viure.
Amb una donació de sang a més donar vida a tres pacients gràcies a les plaquetes i plasma i glòbuls vermells estàs ajudant a una família a veure com el seu ser estimat millora o viu gràcies a tu. Qualsevol persona sana, entre 18 i 65 anys i que pesi més de 50 quilos pot donar sang.
Només el 2% de la població balear dóna sang i la meitat de les persones que donen només ho fan una vegada a l'any.
Agraïments
La Fundació Banc de Sang i Teixits vol donar les gràcies a Esport85 que ajuda a organitzar aquesta carrera de forma totalment gratuïta i corrent amb totes les despeses, a la UIB per facilitar-nos l'espai i la seva experiència, a SFM per cedir-nos l'estació d'UIB i facilitar l'anunci als seus trens i estacions, al Consell Insular de Mallorca pels guardons i les activitats esportives infantils. A Coca-cola, Federació d'Atletisme, Agroilla, Vicente Cardona fotògraf documental i Kumulus per la seva col·laboració.

@donasangbalears #CursaDónaSangContacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2021 | Informació legal