Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dijous, 22 de setembre de 2016

EL SECTOR DE L’HOSTELERIA, AMB LA DONACIÓ DE SANG

Campanya conjunta amb la finalitat de conscienciar als empleats del sector d’Hosteleria (hotels, restaurants, sales de festa, discoteques, sindicats, ...) de la Comunitat de la necessitat de la seva implicació.

La Fundación Prevención Hosteleria Illes Balears (FPHIB) www.fphib.es i la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) www.fbstib.org presenten una campanya conjunta amb la finalitat de conscienciar als empleats del sector d’Hosteleria (hotels, restaurants, sales de festa, discoteques, sindicats, ...) de la Comunitat de la necessitat de la seva implicació.
La campanya neix amb l’objectiu de fer més visible la donació de sang i demanar l’ajuda de les aproximadament 7.000 empreses que integren la FPHIB i els més de 125.000 treballadors que integren el sector de l’Hosteleria a les illes per tal de que s’involucrin amb campanyes de recollida a les seves instal·lacions i amb la col·laboració dels treballadors amb les seves donacions de sang.
La campanya recorda que la sang no es pot fabricar i només es por obtenir de donacions de sang altruistes. Per a la imatge, s’han escollit elements amb els que els treballadors del sector de l’Hosteleria es puguin sentir identificats i fer-ne seva la campanya.
A les Illes Balears, són necessàries prop de 40.000 donacions anuals, el que suposa, més de 200 donacions diàries.
La Fundación Prevención Hosteleria Illes Balears, organisme paritari i sense ànim de lucre integrat per les organitzacions sindicals i patronals signants del conveni col·lectiu d’Hosteleria de les Illes Balears, s’ha compromès a imprimir i distribuir el material divulgatiu entre totes les empreses del sector. També contactarà amb els propietaris i gerents de les diferents empreses, sindicats i associacions per involucrar-los en aquesta campanya solidària que es difondrà també a les webs i xarxes socials de les diferents empreses.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2021 | Informació legal