Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimecres, 16 de març de 2016

El Acuartelamiento Militar “Jaime II” organitza una nova campanya

La FBSTIB va reconèixer la labor solidària del seu personal

La Base Militar Jaime II va aconseguir l'any passat, i per segon any consecutiu, la campanya de donació amb major participació i donacions de les 1.630 que es van organitzar en Balears en 2015. Aquest rècord es va aconseguir el 20 de febrer de 2015 on 184 persones van participar i 167 van donar sang. Durant el 2015 es van organitzar 6 campanyes en les quals es van aconseguir 316 donacions i 62 persones van donar sang per primera vegada.

Des de fa 25 anys, els militars de “Jaime II” recolzen activament la donació de sang. La Fundació Banc de Sang i Teixits va reconèixer la implicació de tots els comandaments militars en les campanyes de donació de sang en un acte d'homenatge als donants de sang que es va celebrar el passat 11 de març a l'Hospital Són Llàtzer. Va recollir el reconeixement el Sr. Coronel D. José Ramón Pérez Pérez.

Aquest tipus d'ajudes són molt necessàries per aconseguir atendre a tots els hospitals de la Comunitat Autònoma. La sang no es pot fabricar i només es pot obtenir d'altres persones, mitjançant donacions. Per això, els donants tenen un paper molt important.
Enllaç a “Col·labora amb nosaltres. Organitza una campanya de donació” 
Per què donar sang?
La donació de sang és un acte voluntari i de caràcter altruista d'ajuda als altres. Té una durada de 20 o 30 minuts i ofereix a canvi tota una vida a les moltes persones malaltes que necessiten sang per als seus tractaments (intervencions quirúrgiques, transplantes, accidents, malalties, tractaments oncològics, entre uns altres).
La sang és imprescindible i molts malalts necessiten les transfusions per viure, i sense elles no podrien seguir endavant. Qualsevol persona sana, entre 18 i 65 anys i que pesi més de 50 quilos pot donar sang. 

Fotografia Vicente CardonaContacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2021 | Informació legal