Notícies

Tornar al llistat de notícies

Divendres, 12 de febrer de 2016

Homenatge als Donants de Sang, zona oest de Palma

Aquest acte és el segon dels tres actes que estan previstos al municipi de Palma. Properament se celebrarà a la zona Est.

Els donants de sang rebran un diploma i un regal (un punt de llibre de plata per a les 20 i 25 donacions, un petjapapers de vidre per a les 40 i 50 donacions i un plat de Gordiola per a les 60 i 75 donacions de sang.

En aquest acte està previst també reconèixer la tasca de les institucions que ajuden a promocionar la donació de sang. En aquesta ocasió s'agrairà la col·laboració del SAR i de Cobega Coca Cola. (Fins ara s'ha reconegut a Agroilla, Balearia, EMT, SFM i Grup Malla Publicitat).

La Fundació Banc de Sang i Teixits és l'encarregada d'organitzar aquest acte amb l'ajuda de l'associació de donants de sang de Mallorca. La FBSTIB ha establert un calendari anual d'actes de reconeixement als donants per ajudar les associacions i assegurar que tots els donants de Balears tenen la mateixa oportunitat de rebre un reconeixement amb els mateixos criteris en tota la comunitat autònoma.

Al municipi de Palma a l'any 2015, es van aconseguir el 38% de les donacions de sang de les illes. 9.139 persones (2% de la població palmesana) van realitzar 14.595 donacions de sang, un 1,2% més que l'any anterior. 1.645 persones van donar sang per primera vegada. Palma té una taxa de donació de 36 donacions per cada mil habitants. Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2023 | Informació legal