Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dilluns, 14 d'abril de 2014

Arrenca el II Marató de Donació de Sang a Son Castelló i Can Valero

Més d'un miler d'empreses de Son Castelló i Can Valero han estat convocades per la FUNDACIÓ ASIMA a participar al II Marató de Donació de Sang a Son Castelló i Can Valero, sota l'eslògan "Quinze minuts del teu temps, poden salvar tres vides".

El II Marató de Donació de Sang a Son Castelló i Can Valero ha arrencat aquest matí amb el punt de mira en les 100 donacions de sang. El president d'ASIMA, Miquel Bordoy i el conseller de Salut, Martí Sansaloni han inaugurat aquest matí aquest projecte solidari que es prolongarà durant avui i demà per les principals artèries d'aquests dos polígons.

El president de l'Associació d'Industrials de Mallorca (ASIMA), Miguel Bordoy, va animar als empresaris i treballadors a participar en aquest acte de solidaritat que s'ha repetit per segon any després de l'èxit obtingut durant la primera edició.

Per Bordoy, " donar sang és un acte de generositat i responsabilitat de totes aquelles persones que gaudeixen de bona salut i que volen contribuir a salvar la vida o recuperar la salut d'altres. Es tracta en definitiva de compartir salut ".

Per la seva banda, el conseller ha destacat la importància d'iniciatives com la promoguda per la Fundació Asima per augmentar el nombre de donants i aconseguir que durant 6 anys consecutius les Illes Balears hagin estat autosuficients en donació de sang. Sansaloni ha afirmat que "donar sang és un dels gestos més altruistes i solidaris amb els que una persona es pot comprometre " i ha recordat que " donar sang salva vides" .

Segons el director general , "Balears necessita que la població acudeixi a donar sang abans de Setmana Santa, especialment les persones A i O negatiu".

Les Illes Balears necessiten cada dia que més de 200 persones donin sang per cobrir les necessitats hemoteràpiques de la comunitat. Gràcies a la col·laboració desinteressada dels donants es realitzen intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, s'atenen ferits en accidents de trànsit i es salven vides.

Més d'un miler d'empreses de Son Castelló i Can Valero han estat convocades per la FUNDACIÓ ASIMA a participar al II Marató de Donació de Sang a Son Castelló i Can Valero, sota l'eslògan "Quinze minuts del teu temps, poden salvar tres vides".

EI II Marató de Donació de Sang de ASIMA s'està anunciant amb pancartes en les rotondes d'accés a Son Castelló , s'estan exhibint anuncis als vagons i les estacions de metro , i autobusos de l'EMT de les línies 10 ( Sindicat - Son Cladera ), 11 ( Sindicat - Son Castelló ) i 34 ( Es Rafal - Son Espases ) , gràcies a la col · laboració de l'EMT i SFM .
La FUNDACIÓ ASIMA , el costat humà de l'empresa , de l'Associació d'Industrials de Mallorca ( ASIMA ) ha organitzat juntament aquest acte amb la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears ( FBSTIB ) i l'Associació de Donants de Sang de Mallorca , per implicar els treballadors de les empreses de ASIMA en la donació de sang i donar a conèixer la importància d'aquest acte solidari per salvar vides .

Dilluns 14 el autobús estarà a Son Castelló , davant de la Torre ASIMA de 10 a 15 i de 16:30 a 20:30 i el dimarts 15 d'abril, en el mateix horari , atendrà els donants , tant als habituals com als nous , al carrer Poima (davant de Banca March ) , una de les artèries principals de Can Valero.
Qualsevol persona sana , entre els 18 i 65 anys i que pesi més de 50 quilos pot donar sang. Per 15 minuts del seu temps , tres malalts reben un suport que pot ser clau perquè segueixin vivint .Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal