Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dimarts, 17 de desembre de 2013

La UIB a Eivissa dóna sang

El centre de la UIB a Eivissa col · labora per primera vegada en una campanya de donació de sang amb la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

La UIB a Eivissa convida als alumnes matriculats a Eivissa, professors i el seu personal a donar sang, dimarts 17 de desembre a les seves instal · lacions a l'antic Edifici Comandància Militar al carrer del Calvari , 1 de 17:00 a 21:00 hores.

És la primera vegada que la UIB a Eivissa organitza una campanya de donació entre els seus estudiants. La finalitat és conscienciar els estudiants de la UIB de la importància de donar sang i aconseguir el màxim nombre de donacions possibles.

Mitjançant una sola donació de sang es poden salvar tres vides gràcies a les plaquetes, al plasma i els glòbuls vermells que s'obté. Es calcula que diàriament es necessiten més de 200 donacions de sang a Balears.

El procés de donació és ràpid i segur. Per poder realitzar-ho, el donant ha de disposar del seu DNI i fer l'entrevista mèdica per garantir la salut del donant i del receptor. A continuació es procedeix a donar sang, uns 450cc en 5-10 minuts, i es finalitza prenent un refrigeri.Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma de Mallorca
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2021 | Informació legal