Notícies

Tornar al llistat de notícies

Dilluns, 25 de novembre de 2013

Agroilla regala fruita a les persones que donen sang

Agroilla regala fruita que està a disposició dels donants de sang durant el refrigeri, la ultima passa en el procés de donació de sang.

Avui, dilluns 25 de novembre, César Vicente Sánchez, el gerent de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) i director general de Gestió Econòmica i Farmàcia, acompanyat pel Dr. Enrique Girona, director tècnic del Banc de Sang, i el Sr. Guillem Adrover, gerent d’Agroilla han signat un conveni de col•laboració entre ambdues institucions.

La donació de sang és un acte solidari que precisa de gent major de 18 anys, que pesi més de 50 kilos i que gaudeixi de bona salut.

Cada dia, Balears necessita que més de 200 persones donin sang per cobrir les necessitats hemoteràpiques de les illes. Gràcies a la col•laboració d’aquestes persones es realitzen intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, s'atenen ferits en accidents de trànsit i es salven vides.

Agroilla, dins del seu programa de Responsabilitat Corporativa disposa d'una dotació d'aliments per a donacions a ONGs i altres organismes amb l’objectiu de distribuir aliments saludables i hàbits sans. El Banc d’Aliments i la Fundació Barceló (projecte Alisol) són alguns exemples d'empreses que reben l'ajuda d’Agroilla.

Agroilla, empresa pionera a la indústria agrícola, es dedica a la producció, recol•lecció, envasat, transport i comercialització de fruites i hortalisses. Amb seu a Palma, compta amb una estructura productiva de 450 ha, una plantilla de 460 persones en temporada alta, una flota pròpia formada per 14 camions, 3 furgonetes refrigerades i una central hortofrutícola de 9.000 m2.

El Banc de Sang de la FBSTIB és responsable d’atendre les necessitats de sang de Balears, la promoció i la planificació de la donació de sang, del processament, fraccionament en diferents components sanguinis i la conservació, el correcte subministrament de sang a tots els hospitals de la Comunitat, de la seguretat transfussional i de la investigació orientada a la millora de l'atenció a pacients i donants.
 Contacte

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

C/ Rosselló i Cazador, 20
07004 Palma (Illes Balears)
Tel: 971764433

© Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears | 2012 - 2022 | Informació legal